Slaapgebrek door muggen?

lama mug

Of de Dalai Lama inderdaad de geestelijk vader is van de uitspraak die op de foto staat, weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat het een waarheid is als een koe…

 

 


“Als je denkt dat je te klein bent om het verschil uit te maken, probeer dan eens een nacht te slapen met een mug op de kamer”

Nachtelijk onheil
Je kent het wel… na een drukke werkdag in de warmte, lig je ’s avonds op bed. Ramen open.. frisse lucht naar binnen.. heerlijk. Langzaam dommel je weg en geniet je van je rust. Erg fijn allemaal, tot dat het bekende, hinderlijke geluid zich aandient!

Muggen! Gezoem.. en de wetenschap dat als dat gezoem ophoudt, het kleine insectje ergens geland is op een lichaamsdeel, klaar om van het buffet te genieten.

De volgende dag
Opstaan met een muggenbult. Of muggenbulten. Gek he, dat die nooit op plaatsen zitten waar je er niet echt hinder van gehad zou hebben? Nee, een dicht oog, een opgezette knokkel, de wreef van je voet.. JEUK! Tel daarbij het slaapgebrek op en ineens ben je het met de Dalai Lama eens. Een klein insect als een mug kan een mens het leven behoorlijk zuur maken.

mosquito

Meppen of horren
Tja, wordt het meppen of worden het horren? Opgerolde tijdschriften, bloedvlekken op de muur, adrenaline in het holst van de nacht. Natuurlijk, de mug is dood. Zelf ben je echter dood op. Voorkomen is ook hier beter dan genezen. Met goede horren houd je alle vliegende insecten buiten. Ook die muggen dus. De muren blijven ongeschonden en de nachtrust is gegarandeerd.

Unilux_Plisséfit_dubbel

Unilux Plisséfit duo

Goede horren zijn een prima investering
Met horren investeer je in nachtrust en dat resulteert in een beter humeur en meer energie overdag. Horren worden geleverd als maatwerkproduct door Raemakers Zonwering & Rolluiken, voor elke situatie hebben wij een geschikte oplossing! Of het nu gaat om inzet of voorzet horramen, raam rolhorren of de fameuze plissé hordeur, we leveren alles in dezelfde topkwaliteit.

Maak van uw mug geen olifant, informeer naar de mogelijkheden!

Frans Raemakers

Vakman in Zonwering en Rolluiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s