Met een knikarmscherm komt het vakantiegevoel!

Op het moment dat ik dit schrijf, hebben we te maken met wisselvallig weer. Typisch Nederlands weer, eigenlijk. Wisselvallig houdt echter in dat zon en regen elkaar afwisselen. Het resultaat als de zon schijnt: vochtig en broeierig weer. Geen weer om binnen te blijven dus. We willen naar buiten, maar de overgang van binnen naar buiten in de zon is een heftige. Dat zijn momenten waarop een knikarmscherm als geen ander product zijn goede diensten kan bewijzen…

ciabatta

Proost! Op het goede leven.
Het is avond, ik zit met mijn iPad op schoot in de lounge set. Het knikarmscherm is maximaal uitgedraaid en de avondzon speelt met het design van het doek waaronder ik zit. Een mooie, warme oranje gloed valt over het terras. De handzender ligt nog op de loungetafel… Somfy natuurlijk. Met één druk op de knop heb ik het knikarmscherm laten uitlopen. Heerlijk. Op tafel staat een schaaltje huis gemaakte tapenade, daarnaast een mandje met sneetjes Ciabatta, net afgebakken. Zelf meegebrachte olijfolie uit Spanje maakt het af. Een glaasje Rioja op tafel vangt een zonnestraal op, die net onder het scherm door piept en ik denk… het is net of ik in Spanje zit. Genieten. Ik zit echter gewoon thuis, in Cuijk. Weliswaar in het bourgondische Noord Brabant, maar mijlenver verwijderd van ons vaste stekje in Spanje. Toch voelt het als vakantie, op deze doordeweekse dag.

Mis geen bourgondisch moment!
Als leverancier van knikarmschermen is het logisch dat er bij mij thuis zo’n scherm aan de gevel hangt. Wie in plaats van op vakantie te gaan dit jaar, de vakantie naar de eigen tuin wil halen, kan het beste zo snel mogelijk bestellen. Levertijden zijn nu nog acceptabel en het vakantiegeld is onderweg, daarvoor hoeft u het niet te laten. Nu actie ondernemen betekent heerlijk beschut genieten vanaf dag één dat het echt zomer is. Wie wil dat nou niet?

Zwoele avonden vol gezelligheid
Veel mensen denken dat knikarmschermen alleen maar schaduw bieden en beschermen tegen zonlicht en UV straling. Natuurlijk doen deze zonweringen dat overdag, echter: ook ’s avonds is een terrasscherm een weldaad. Met sfeerverlichting aan zit u ’s avonds heerlijk buiten, gezelligheid ten top. De warmte die van de terrastegels straalt, wordt door het doek weerkaatst en blijft hangen onder het scherm. Wie dat niet warm genoeg vindt, kan altijd kiezen voor een extra terrasverwarmer.

Kortom: buitenleven wordt buiten genieten met een zo’n veelzijdig en gezellig knikarmscherm!

U vindt ons aanbod van knikarmschermen hier.

Hartelijk dank voor het lezen en een bourgondische groet vanuit Cuijk!

Frans Raemakers

Vakman in Zonwering en Rolluiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s