Ècht voordelige rolluiken. Een buitenkansje!

Als ondernemer in rolluiken en zonwering heb je het soms niet makkelijk. Ik vertik het zelf om goedkope producten uit het Oostblok of China te verkopen. Waarom? Dat komt omdat ik vaak gebeld wordt om dergelijke producten te repareren. Helaas komt het dan vaak voor dat ik, nadat ik de boel open gemaakt heb, met de witte vlag moet zwaaien. Onderdelen zijn te licht voor de afmetingen van het product, teveel kunststof toegepast, geen standaard onderdelen.. legio redenen om mensen teleur te moeten stellen. Dan vraag ik vaak wat de reden was dat men die zaken gekocht heeft en waar. Het antwoord is bijna altijd: omdat ze goedkoop waren. Het werd ook nog gemonteerd. Dat men daarna niet meer bereikbaar is voor service, zegt genoeg.

Is goedkoop dan duurkoop?
Vaak wel. Toch ben ik als ondernemer ook altijd op zoek naar “de kip met gouden eieren”. Elke keer moeten uitleggen waarom rolluiken bij ons niet de allergoedkoopste zijn, kost veel tijd. Gelukkig snappen mensen wel dat kwaliteit een prijs kent en zit het met de omzet nog steeds goed. Toch moet je vaak nee verkopen. Daarom houd ik mijn ogen altijd open, om te kijken of ik ergens een succes kan maken van het inkopen van een goed product voor een hele lage prijs en of ik dit voordeel dan kan doorzetten naar de eindgebruiker. Dat is me eindelijk gelukt.

promorol-high-res

Promorol, aangenaam
We hebben een nieuw huismerk rolluik omarmt. Promorol noemen we het en dit type rolluik bestaat louter uit kwaliteitsonderdelen. Raemakers Rolluiken & Zonwering heeft dus geen concessies gedaan op het gebied van kwaliteit. Elk onderdeel hebben we bekeken en getest. Uiteindelijk is ons oordeel: een prima kwaliteit! We hebben over dit rolluik daarna een dijk van een prijsonderhandeling gevoerd. Wederom: met succes. Toen het hoofdstuk levertijd aanhangig gemaakt. Ook hier: onze zin gekregen.

Eindelijk
Een rolluik waarmee ik concurrerend kan zijn met die exemplaren uit het Oostblok en uit China. Mijn eigen huismerk. Goed en betaalbaar. Het mooiste van alles is nog wel, dat we dit type rolluik met een zeer betaalbare elektrische bediening kunnen leveren. Dat is niet alleen comfortabeler voor de klant, maar ook beter, wanneer er gemonteerd wordt. Geen grote gaten om band bediening naar binnen te voeren, maar gewoon een kleiner gat voor een elektra kabel. De motor is ook een huismerk exemplaar, maar gegarandeerd goed. Ook hier geen concessies, maar top materiaal.

De prijs is het bewijs

Kijk gewoon even in de webshop en vergelijk… (klik hier)

Mag ik binnenkort bij u een prachtig Promorol rolluik monteren?

Hartelijke groet,

Frans Raemakers

Vakman in Zonwering en Rolluiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s